Maxi AI

Smazání účtu

Smazání účtu

V aplikaci: Nastavení → Účet → Smazat účet a data. Tím se okamžitě smaže váš přihlašovací účet i vše, co o vás Maxi ukládá. Nelze to vrátit.

Pokud chcete nejdřív kopii, Nastavení → Export uloží vše do telefonu jako PDF nebo textový soubor.

Pokud už aplikaci nemůžete otevřít, napište na czechspeed1337@gmail.com a požádejte o smazání účtu.

Jak dlouho se to uchovává

Reflexe, poznámky v deníku a záznamy nálady se uchovávají, dokud je nesmažete vy nebo dokud nesmažete účet.

Smazaná reflexe zmizí z aplikace ihned a spolu s konverzací, ze které vznikla, je do sedmi dnů vymazána z databáze.

Reflexe, kterou jste začali a nedokončili, se po 24 hodinách automaticky uzavře a do sedmi dnů poté se smaže.

Nahlášení, která odešlete, se uchovávají, dokud nesmažete účet. Smazáním reflexe se nahlášení nesmaže, neobsahuje ale žádný text konverzace.

Zpráva Future se uchovává, dokud ji nesmažete vy nebo dokud nesmažete účet. Smazáním se její obsah okamžitě vymaže; záznam o tom, že byla sepsána, zůstává, protože se započítává do jedné zprávy povolené na zúčtovací období.

Smazání účtu okamžitě smaže váš přihlašovací účet i všechny řádky, které vám patří.

Záznam o členství se uchovává, dokud existuje váš účet, a maže se spolu s ním.

Počet odpovědí i záznamy o tokenech a ceně se uchovávají, dokud existuje váš účet, a mažou se spolu s ním.